Hjem

Hellvik Hus Sotra

Velkommen til oss!

Kontakt oss

Hellvik Hus Sotra sin hovedvirksomheten er salg, prosjektering og oppføring av eneboliger, flermannsboliger og fritidsboliger

Åpningstider mandag til fredag: 08:00 -16:00

Om oss

Vi holder til på Ågotnes, med salgskontor, lager og elementproduksjon. Hovedvirksomheten er salg, prosjektering og oppføring av eneboliger, flermannsboliger og fritidsboliger, primært i EAT-markedet (enebolig på andres tomt). Hellvik Hus Sotra kan tilby funksjon som ansvarlig søker i søknadsprosess med kommune. Vi er også et sentralt godkjent foretak.

Lurer du på noe?

Vi hjelper deg gjerne!

Hellvik Hus Sotra AS er en av Hellvik Hus-kjedens representanter i Hordaland, og vi har levert boliger og fritidsboliger i de fleste kommuner i fylket.

Vår kontakt med tiltakshaver starter ofte med et uforpliktende møte eller tomtebefaring, der vi sammen ser på løsninger som kan passe til den enkeltes tomt og boligønsker. Dette skjer i samarbeid med vår boligkonsulent og arkitekt, som er med i prosessen fram til byggetillatelse fra kommunen er mottatt, og det er klart for bygging. Da overtar byggesaksavdelingen. Byggingen starter i vår elementfabrikk der tømrerarbeid utføres av våre egne tømrere. Element blir deretter transportert og montert av håndverkere fra lokalmiljøet som sørger for god kvalitet, og at vi oppnår kort byggetid på byggeplass.

Hellvik Hus Sotra har vært tilknyttet Hellvik Hus-kjeden siden 1999. Vi har siden oppstarten hatt en jevn og positiv utvikling, og har en sunn og god økonomi. Vi sysselsetter p.t. 7 dyktige medarbeidere, i tillegg til innleide byggmesterfirma og andre samarbeidspartnere.

Hellvik Hus-kjedens motto er ”Bygg med glede”, og det er også vårt mål at de som velger oss som samarbeidspartner skal oppleve byggeprosessen som trygg og positiv – fra første møte og fram til huset står ferdig.

Velkommen til oss!

Vi betjener følgende kommuner: Askøy, Austevoll, Bergen (Sør), Bømlo, Bjørnafjorden, Eidfjord, Etne, Fitjar, Kvam herad, Kvinnherad,  Øygarden, Samnanger, Tysnes, Ullensvang, Ulvik herad, Voss.

Et lite utvalg av hva vi har bygget

Populære ferdighytter

Ansatte

Leif Inge Børnes

Salgssjef

Lars Nipen Berentsen

Driftsleder region Vest

Petter Flolø Geithus

Daglig leder