Informasjon

Her får du en oversikt over hva det koster å bygge de ulike hyttene i ditt område. Prisene er inkludert 25% mva og gjelder i henhold til «Leveransebeskrivelse – fritidsbolig». Alle hytter leveres etter gjeldende byggteknisk forskrift. Pris er basert på leveranse over mur, ferdig til overflatebehandling av gulv og vegger. Pris på byggesett eller annet leveranseomfang kan gis på forespørsel. Det tas forbehold om feil i prislisten.

Det totale kostnadsbildet

Merk at prislisten ikke gir det totale kostnadsbildet for en hytte. Når den totale kostnaden skal regnes ut spiller en rekke tilleggsfaktorer inn, som tomte- og gravekostnader, støp av grunnmur og eventuelle ønskede oppgraderinger. Hytten kan leveres nøkkelferdig om ønskelig, noe som også spiller inn på pris. For å få en oversikt over kostnadene ved et byggeprosjekt er det lurt å sette opp et byggebudsjett før du går i gang med byggingen. Byggebudsjettet inneholder alle elementene og kostnadene i ditt byggeprosjekt. Et slikt budsjett er nyttig å ha når du går i dialog med banken.

Våre erfarne boligkonsulenter hjelper deg gjerne å sette opp byggebudsjett.

Kontakt oss

Send forespørsel:

X

Jeg godtar lagring og behandling av mine personopplysninger som beskrevet i personvernerklæringen.

Fant du det du lette etter?

Tusen takk for din tilbakemelding

Vi setter pris på alle tilbakemeldinger, men vennligst ikke skriv inn personlig eller sensitiv informasjon i dette feltet.

Litt om deg ..