Hjem
Til salgs Agder

Prosjektert nøkkelferdig hytte med solrik tomt – Gitlevåg, tomt 64

Tinkelvollen, 4580 Lyngdal
Priskr 4 300 000
Offentlige omkostningerkr 40 000
Boligtype Enebolig
Hems/loft Ja
Bruks areal (BRA) 101 m²
Soverom 3
Tomtestørrelse 996 m²

Fasiliteter

  • Bilvei frem
  • Utsikt
  • Fiskemulighet
  • Innlagt strøm
  • Innlagt vann

Innhold

Vil du på visning?

Vi tar kontakt innen kort tid

Strandnellik er en mindre, men klassisk hytte preget av solvarm sørlandsidyll. Dette er en lettbodd og praktisk hytte med svært mange soveplasser og en romslig stue- og kjøkkenløsning. Strandnellik er en sjarmerende hytte som bygger på tradisjonelle elementer som mange har gode sommerminner knyttet til.

  • Mange soveplasser
  • Klassisk sørlandsidyll
  • Mye lagringsplass

Hytta går over 2 etasjer. 
1.etg.: Stue/kjøkken, bad, soverom, entre og bod. 
2.etg.: 2 soverom, gang og bod. 

Merk: Der er mulig å gjøre endringer på både plantegningen og selve hyttemodellen. Ta kontakt dersom du ønsker mer informasjon. 

Beliggenhet

Hovden/Gitlevåg ligger ved Grønsfjorden mellom Lyngdal og Lindesnes. De fleste tomtene får en høy og luftig beliggenhet med fantastisk utsikt mot Grønsfjorden og videre mot Møgedal, samt gangavstand til båtplass i felles- anlegg. Kjøper har opsjon på en sjøbu/redskapsbod nær båtplassanlegget. Tomtene ligger i et skrånende terreng ca. 50-200 meter fra sjøen. Fra området er det ca 10 km fra både Lyngdal og Spangereid sentrum. Lyngdal kan blant annet by på badeland, et hyggelig sentrum med flere spennende butikker, pub, restaurant og et nyere kulturhus med bibliotek og kino, Handelsparken og Alleen senter. Til Spangereid tar det ca. 10 minutt med bil eller noen minutter med båt. Her finner du Spangereidkanalen, et naturlig samlingspunkt for båtfolk, her er det også butikk, restaurant, pub, Lindesnes havhotell, restauranten «Under»og fiskeutsalg m.m

Generelt

Vei, vann og avløp
Det er opparbeidet privat, felles renseanlegg. Vannforsyning er fra borehull med garantert vannmengde på 600 l pr. døgn pr. hytte. Privat vei opp i feltet. Kjøper forplikter seg til å delta i drift og vedlikehold av privat, felles vann- og avløpanlegg, samt småbåthavn. Vedrørende vedlikehold av båthavn, gjelder kun de som har kjøpt båtplass.Kjøper av tomt gis rett til kjøp av båtplass og sjøbod. Sjøbodene får et areal på ca. 8 kvm. fordelt på to plan. Bodene skal seksjoneres og vvil knyttes opp mot hyttetomten. Det blir innlagt strøm i bodene og felles vannforsyning. Båtplassene har 3 meters lysåpning med utliggere på hver side. Det tas forbehold om endelig godkjennelse av byggesøknad for bodbyggene.

Marilyn Kvelland

Boligkonsulent

Meld din interesse

Vi tar kontakt innen kort tid.