Hellvik Hus Stavanger

Velkommen til oss!

Kontakt oss

Hellvik Hus Stavanger utvikler, bygger og selger boliger og fritidsboliger i: Hjelmeland, Kvitsøy, Randaberg, Rennesøy, Sandnes, Sola, Stavanger og Strand.

Åpningstider
Mandag – Fredag: 07:30 -15:30

Noe av det vi har bygget

Om oss

Å bygge hus er noe man skal glede seg til. Vi i Hellvik Hus Stavanger AS har valgt «Bygg med glede» som vårt motto – fordi målet vårt er å gjøre byggeprosessen til en trivelig opplevelse for deg og dine. Fornøyde kunder er avgjørende for vår suksess. Derfor er vi svært opptatt av at ikke bare husene våre holder høy kvalitet, men at denne kvaliteten også gjenspeiler seg i vår rolle som rådgiver og prosjektleder.Vi er glad for å kunne konstatere at kundene våre setter pris på dette. Ikke minst er det hyggelig når nye kunder kommer til oss fordi de har snakket med andre som har bygget Hellvik Hus.

Kontakt oss

Vi hjelper deg gjerne!

Hellvik Hus Stavanger AS er medlem av Hellvik Hus-kjeden. Våre produkter og tjenester omfatter byggeprosessen fra tidlig planlegging til innflyttingsklar bolig. Hos oss finner du salgs- og byggeavdeling. Vi forhandler bolig- og fritidsboliger med utgangspunkt i vår hus og hyttekatalog, men kan også skreddersy boligen med utgangspunkt i dine ønsker og behov, samt tomtens potensial.

Prosjekt og eiendomsutvikling er en viktig del av vår virksomhet, og vi er stadig interessert i å komme i kontakt med folk som har eiendommer til salgs.

Hellvik Hus Stavanger AS startet opp i 1992, og har vært en del av Hellvik Hus kjeden siden høsten 1997. Vårt motto er «Bygg med glede», og vi legger stor vekt på at du som kunde skal oppleve byggeprosessen som trygg og positiv. Velger du Hellvik Hus Stavanger AS som din partner når du skal bygge, er du sikret kvalitet fra første stund.

Vi betjener følgende kommuner: Hjelmeland, Kvitsøy, Randaberg, Rennesøy, Sandnes, Sola, Stavanger og Strand.

Populære ferdighytter

Ansatte

Erik Larsen

Regiondirektør Sør-Vest

982 85 230erik.larsen@hellvikhus.no

Renate Hodne Heskestad

Boligkonsulent

90502803renate.heskestad@hellvikhus.no

Johannes Stapnes

Prosjektutvikler

930 44 425johannes.stapnes@hellvikhus.no

Vegard A. Rosland

Byggeleder

91889710vegard.rosland@hellvikhus.no

Mads Henrik Idland

Byggeleder

92217042mads.henrik.idland@hellvikhus.no