Areal400-1093 m2
PrisFra 145 000
ByggeklausulJa

Bestill salgsprospekt

X

Jeg godtar lagring og behandling av mine personopplysninger som beskrevet i personvernerklæringen.

Åna-Sira, der vestlandet møter sørlandet

Bygda er delt i to mellom Rogaland og Vest-Agder. Åna Sira, eller Åna som man sier, er et koselig tettsted i Sokndal og Flekkefjord kommune, med ca. 200 innbyggere. Fylkesgrensen går midt i elven Sira som renner ut i fjorden Åna. 

Den lille bygda er sjarmerende med båthus langs elven, kirke fra 1888 og nærbutikken som fungerer som bygdas samlingspunkt. Naturen rundt består hovedsakelig av fjell, med fascinerende bratte fjellsider. 

Hvis du vil ta en tur til Flekkefjord by eller Hauge i Dalane, er de begge en 20 minutters kjøretur unna. 

Naturopplevelser
Naturopplevelsene står i kø området som Åna-Sira ligger i. De aller nærmeste er Brufjellhålene og Sandviga,. Disse er en kort kjøretur unna, eller en lengre spasertur ut mot den nydelige Roligheten ved Å-gapet. Det er mange merkede løyper i området, blant annet Salamanderdammen som er en populær tur for de små. 

I tillegg kan Jøssingfjord nevnes, som er ca. 5 km unna og som kan skilte med både Helleren og Kolbolten.

Båtliv hører naturlig til i Åna-Sira. Faktisk får du tilgang til både sjøvann og ferskvann via elven Sira. Ut gjennom Å-gapet møter du mektige Nordsjøen, og nordover i elven kommer du til Lundevatnet, en av Norges dypeste innsjøer. Sira er en yndet fiskeplass for både ørret og laks. Fiskekort fås kjøpt på nærbutikken. 

Tomtefelt
Åna Sira Øst er et fantastisk boligfelt som vi er stolte over å presentere. Nydelig utsikt utover elva og Å-gapet har du fra nesten alle tomtene, samtidig som du har overblikket over nedre og øvre Log, samt fotballbanen. Tomtefeltet ligger på en høyde og er usedvanlig vakkert. Det er helt spesielt – og virkelig verdt et besøk. Nasjonalromantikk på sitt beste!

Tomtene er regulert til bolig, men i Flekkefjord kommune er det ikke boplikt. De kan dermed benyttes som fritidsbolig. Hos oss vil du kunne velge blant mange spennende boligtyper. Vår katalog har et vidt spekter fra det mest moderne til den mer tradisjonelle stilen. Boligene vil også kunne tilpasses dine ønsker og behov.

Tomtepriser
Tomt 1 – 1093 kvm – 285 000,-
Tomt 2 – 597 kvm – 315.000,-
Tomt 3 – 606 kvm – 315 000,-
Tomt 5 – 574 kvm – 315 000,-
Tomt 6 – SOLGT
Tomt 7 – 400 kvm – 315 000,-
Tomt 8 – 400 kvm – 285 000,-
Tomt 9 – 681 kvm – 335.000,-
Tomt 10 – 716 kvm – 145.000,-

Beskaffenhet
Tomtene selges med byggeklausul fra Hellvik Hus Flekkefjord AS.

Tomtene selger slik de er, som råtomter. Utbygger står selv for opparbeidelse av tomt.

Tomt 2, 3, 5 og 6 er beregnet som 1-etasjes boliger med plate på mark. Tomt 1, 7, 8, 9 og 10 er beregnet for 1. etasje og kjeller med tilbakefylte murer.

Tomteprisen inkluderer tomtegrunn, kommunaltekniske anlegg for vei, vann, kloakk og telelinjer frem til tomtegrense, samt veibelysning. I boligfeltet skal det anlegges lekeplass, og alle tomtene har mulighet for garasje.

Kontakt oss

Våre kontaktpersoner:

Send forespørsel:

X

Jeg godtar lagring og behandling av mine personopplysninger som beskrevet i personvernerklæringen.

Fant du det du lette etter?

Tusen takk for din tilbakemelding

Vi setter pris på alle tilbakemeldinger, men vennligst ikke skriv inn personlig eller sensitiv informasjon i dette feltet.

Litt om deg ..