Åpningstider

  • Mandag - Fredag
    07:30 - 15:30

Ellers etter avtale.

Telefon:

51951980

Vårt salgskontor dekker følgende kommunder:

Finnøy, Forsand, Hjelmeland, Kvitsøy, Randaberg, Rennesøy, Sandnes, Sola, Stavanger, Strand

Velkommen til Hellvik Hus Stavanger AS
Å bygge hus er noe man skal glede seg til. Vi i Hellvik Hus Stavanger AS har valgt «Bygg med glede» som vårt motto – fordi målet vårt er å gjøre byggeprosessen til en trivelig opplevelse for deg og dine. Fornøyde kunder er avgjørende for vår suksess. Derfor er vi svært opptatt av at ikke bare husene våre holder høy kvalitet, men at denne kvaliteten også gjenspeiler seg i vår rolle som rådgiver og prosjektleder.
Vi er glad for å kunne konstatere at kundene våre setter pris på dette. Ikke minst er det hyggelig når nye kunder kommer til oss fordi de har snakket med andre som har bygget Hellvik Hus.

Hellvik Hus Stavanger AS er medlem av Hellvik Hus kjeden. Våre produkter og tjenester omfatter byggeprosessen fra tidlig planlegging til innflyttningsklar bolig. Ved Hellvik Hus Stavanger AS finner du salgs- og byggeavdeling. Vi forhandler bolig- og fritidsboliger med utgangspunkt i vår hus og hyttekatalog, men kan også skreddersy boligen med utgangspunkt i dine ønsker og behov, samt tomtens potensial.

Prosjekt og eiendomsutvikling er en viktig del av vår virksomhet, og Hellvik Hus Stavanger AS er stadig interessert i å komme i kontakt med folk som har eiendommer til salgs.

Hellvik Hus Stavanger AS startet opp i 1992, og har vært en del av Hellvik Hus kjeden siden høsten 1997. Vårt motto er «Bygg med glede», og vi legger stor vekt på at du som kunde skal oppleve byggeprosessen som trygg og positiv. Velger du Hellvik Hus Stavanger AS som din partner når du skal bygge, er du sikret kvalitet fra første stund.

Du finner oss i Maskinveien 2 (2. etg.) på Forus, Stavanger

Ansatte

Erik Larsen
Erik Larsen
Daglig leder/boligkonsulent
+47 98285230Send e-post
X
Send e-post til Erik Larsen
Daglig leder/boligkonsulent

Retningslinjene kan leses ved å gå til:

Hellvik Hus – Personvernerklæring (åpnes i nytt vindu)

Johannes Stapnes
Johannes Stapnes
Boligkonsulent
+47 93044425Send e-post
X
Send e-post til Johannes Stapnes
Boligkonsulent

Retningslinjene kan leses ved å gå til:

Hellvik Hus – Personvernerklæring (åpnes i nytt vindu)