Disse nye hytteutbyggingene kommer til salgs fra Hellvik Hus Søgne

Arbeidet er i full gang av to nye, spennende hytteutbygginger fra Hellvik Hus Søgne. På Lande i Mandal og Gitlevåg i Lyngdal kan du snart realisere din hyttedrøm.

– Gode solforhold, fin utsikt, sjøliv og skjærgård er nøkkelord for disse utbyggingene. Dette er hytter som gir deg muligheten til å nyte det gode liv på Sørlandet, sier Håkon Hellvik, prosjektutvikler i Hellvik Hus Søgne Eiendomsutvikling. Sjekk ut hytteprosjekt på Sørlandet.

Lande i Mandal

Når du kommer kjørende sørover fra Stavanger er Mandal den første byen du møter hvor du finner den norgeskjente skjærgården, hvor du kan nyte båtlivet i rolige farvann blant holmer og skjær.

Følger du veien fra Mandal sentrum mot Sjøsanden, videre mot Sånum og inn på Landeveien kommer du til utbyggingen som har fått navnet Lande hyttefelt. Fra sentrum tar kjøreturen på 5 kilometer omtrent 10 minutter, noe som betyr at Lande er innen sykkelavstand fra byen.

– Alle hyttene på Lande får egen båtplass i en båthavn vi skal bygge. Vi kommer også til å lage et felles badeområde og opparbeide en strand i tilknytning havnen, sier Håkon Hellvik.

28 hyttetomter

Utbyggingen på Lande er en fortetting av et eksisterende hyttefelt. Totalt planlegger Hellvik Hus Søgne 28 hyttetomter i dette prosjektet, som alle vil få vann, vei og kloakk fram til tomta.

Gode solforhold, fin utsikt, sjøliv og skjærgård er nøkkelord for disse utbyggingene

Kombinasjonen av utsikt, solforhold, nærhet til sjøen og mange turmuligheter i nærområdet vil gjøre hyttetomtene på Lande til et svært godt alternativ til de som ønsker seg en hytte på Sørlandet. Den korte avstanden til koselige Mandal er også et stort pluss, mener Håkon Hellvik.

– Mandal er en by med mye liv om sommeren, med restauranter, butikker og shoppingmuligheter. Dette er et område med mange kvaliteter, sier han.

Området er under regulering, nærmere informasjon kommer når planen er vedtatt. Ta kontakt med Hilde Lunde (hilde.lunde@hellvikhus.no eller 900 31 438) om du ønsker å skrive deg opp på interesselisten. 

Gitlevåg i Lyngdal

Lyngdal er et kjent og kjært område for de som ferierer på Sørlandet. Fra Stavanger tar kjøreturen til Lyngdal 2,5 timer, noe som gjør at mang en rogalending har fine ferieminner fra dette området. Gitlevåg ligger idyllisk plassert innerst i en fjordarm, omtrent 10 minutters kjøring fra Lyngdal sentrum.

– På Gitlevåg er vi i full gang med arbeidet. Dette er et område med nærhet til sjøen og kort avstand til Lyngdal, forteller Håkon Hellvik, som ser for seg at mange vil falle for den flotte utsikten fra hyttetomtene.

I tillegg har hyttekjøpere tilgang til en øy via en bro, her finner en store friarealer og egen sandstrand.

Rimelig inngang til hyttemarkedet

Utbyggingen på Gitlevåg er en utvidelse av et eksisterende hytteområde. Det betyr at infrastrukturen allerede er på plass. Foruten hyttetomtene tilbys det også båtplasser og sjøboder i forbindelse med utbyggingen.  Tomteprisene er fra 500 000,-, mens totalprosjekter går fra 2 100 000,- forteller Hellvik.

– Gitlevåg er et rimelig alternativ for de som ønsker seg inn på hyttemarkedet på Sørlandet, sier han.

Totalt består utbyggingen på Gitlevåg av 65 tomter. Salget er i gang!

Les mer hos Hellvik Hus Søgne!

Kontakt oss

Lurer du på noe? Ta kontakt!