Bygg hus eller hytte med oss og få gratis* oppgradering til en vedlikeholdsvennlig pakke, som ikke bare gjør vedlikeholdet av boligen enklere, men også øker levetiden.

Den vedlikeholdsvennlige pakken inneholder:
– MøreRoyal® Royalimpregnert kledning
– Aluminiumbelagte vinduer
– Aluminiumbelagte balkongdører

Tilbudet gjelder ved signering av bolig- eller hyttekontrakt med oss innen 1.desember 2019 hos følgende forhandlere:
ArendalDrammenFlekkefjordFolloFrekhaugGeilo, InntrøndelagLyngdalRingerikeSotraStavanger, Søgne.

Ta kontakt med din lokale forhandler her!

*Gjelder ikke i kombinasjon med andre tilbud

MøreRoyal®  Royalimpregnert kledning
I prosessen der MøreRoyal® fremstilles gjennomgår trelasten 2 behandlinger. Den trykkimpregneres først med et kopperbasert impregneringsmiddel. Deretter kokes den fra 6 til 8 timer i olje under vakuum – en hel liter olje pr m2  blir da kokt inn i treet. Resultatet er en tørket trelast som er innoljet på alle sider. Oljeforseglingen reduserer fuktopptak, svelling, krymping og sprekking. Før kokeprosessen kan oljen tilsettes fargepigmenter. Fargen kokes dermed inn i treverket, og resultatet blir et materiale som er bestandig mot UV-stråling og en kledningsoverflate som ikke vil trenge fargevedlikehold før etter 6-10 år. Dette gir lave vedlikeholdskostnader.

Royalimpregnert tre er et vakkert og stabilt trevirke av furu med lang levetid. Tre er mer miljøvennlig og krever mindre vedlikehold enn annet impregnert trevirke. Treet er mer stabilt og danner mindre sprekker enn annet trevirke. Det er også motstandsdyktig mot fukt, råte og angrep av sopp.

Leverandør:

Aluminiumsbelagte vinduer
Aluminiumsbekledningen beskytter trevirket mot UV-stråling, og bidrar til å redusere behovet for vedlikehold. Dette øker levetiden og vil dermed være kostnadsbesparende. Undersøkelser viser at denne løsningen også er det klart beste miljøvalget.Innvendig ser aluminiumsbelagte vinduer ut akkurat som andre vinduer. Treverket inne kan males, beises eller lakkeres som du ønsker. (hvitmalt er standard leveranse) Det er på utsiden at den vedlikeholdsfrie aluminiumen sørger for at vinduer og dører får ekstra lang levetid.

Leverandører: