Til salgs Agder

Prosjektert nøkkelferdig hytte med solrik tomt – Gitlevåg, tomt 54

Tinkelvollen, 4580 Lyngdal
Priskr 3 690 000
Offentlige omkostningerkr 21 927
Boligtype Sjø
Hems/loft Nei
Bruks areal (BRA) 81 m²
Soverom 3
Tomtestørrelse 836 m²

Fasiliteter

  • Balkong/Terrasse
  • Bilvei frem
  • Utsikt
  • Fiskemulighet
  • Innlagt strøm
  • Innlagt vann

Innhold

Vil du på visning?

Har du en drøm om en moderne hytte er sjansene store for at den drømmen minner om Havblikk. Havblikk er en hytte med spennende former som respektfullt glir inn i omgivelsene. Selv om den har utradisjonelle romløsninger har Havblikk lyse, trivelige rom og luftig romfølelse.

  • Moderne romløsning
  • Store vindusflater som ivaretar utsikt
  • Vinkel gir flott uteområde

Hytta inneholder: Stue/kjøkken, 3 soverom, bad, entre og bod. 

Merk at dersom du ønsker endringer eller en annen type hytte så er dette fullt mulig. Ta en prat med oss!

Beliggenhet

Hovden/Gitlevåg ligger ved Grønsfjorden mellom Lyngdal og Lindesnes. De fleste tomtene får en høy og luftig beliggenhet med fantastisk utsikt mot Grønsfjorden og videre mot Møgedal, samt gangavstand til båtplass i felles- anlegg. Kjøper har opsjon på en sjøbu/redskapsbod nær båtplassanlegget. Tomten ligger i et skrånende terreng ca. 50-200 meter fra sjøen. Fra området er det ca 10 km fra både Lyngdal og Spangereid sentrum. Lyngdal kan blant annet by på badeland, et hyggelig sentrum med flere spennende butikker, pub, restaurant og et nyere kulturhus med bibliotek og kino, Handelsparken og Alleen senter. Til Spangereid tar det ca. 10 minutt med bil eller noen minutter med båt. Her finner du Spangereidkanalen, et naturlig samlingspunkt for båtfolk, her er det også butikk, restaurant, pub, Lindesnes havhotell, restauranten «Under»og fiskeutsalg m.m

Generelt

Vei, vann og avløp
Det er opparbeidet privat, felles renseanlegg. Vannforsyning er fra borehull med garantert vannmengde på 600 l pr. døgn pr. hytte. Privat vei opp i feltet. Kjøper forplikter seg til å delta i drift og vedlikehold av privat, felles vann- og avløpanlegg, samt småbåthavn. Vedrørende vedlikehold av båthavn, gjelder kun de som har kjøpt båtplass.Kjøper av tomt gis rett til kjøp av båtplass og sjøbod. Sjøbodene får et areal på ca. 8 kvm. fordelt på to plan. Bodene skal seksjoneres og vil knyttes opp mot hyttetomten. Det blir innlagt strøm i bodene og felles vannforsyning. Båtplassene har 3 meters lysåpning med utliggere på hver side. Det tas forbehold om endelig godkjennelse av byggesøknad for bodbyggene.

Marilyn Kvelland

Boligkonsulent

90 02 61 32marilyn.kvelland@hellvikhus.no

Meld din interesse

Vi tar kontakt med deg innen kort tid.