Solgt Agder

Prosjektert hytte med båtplass til salgs i Lillesand (tomt 16)

Dyvik, 4790 Lillesand
Priskr 4 783 000
Offentlige omkostningerkr 43 750
Boligtype Sjø
Hems/loft Nei
Bruks areal (BRA) 81 m²
Soverom 3
Tomtestørrelse 724 m²

Generelt

Klassisk hytte med saltak med alt på et plan. På utsiden preges hytta av plattingen på 30 m² som skaper utgangspunktet for et herlig uteområde hvor en kan nyte solfylte sommerdager. Hytten deles i to av en åpen, luftig gjennomgang, hvor det på den ene siden er plassert en bod og et soverom og det på andre siden er plassert et soverom og bad, samt den åpne stue- og kjøkkenløsningen.

Tomten leveres ferdig gruset. Platting eller glassrekkverk er ikke inklusiv i pris.

Beliggenhet

Vil du på visning?

Ta kontakt, så hjelper vi deg!

Dyvik hyttefelt lligger ved den flotte skjærgården i Lillesand og Blindleia. 5 minutter med bil fra Lillesand sentrum. Lillesand er en av Sørlandets aller koseligste byer. Her kan du nyte late sommerdager mens du går rundt i klassiske sørlandsgater. Er du på let etter noe å spise og noe godt i glasset, kan du sette deg ned ved en av byens mange restauranter og uteserveringer. 

Skjærgården rundt Lillesand er landskjent for sin flotte natur. Tar du båten til sentrum kan du legge til i Lillesand gjestehavn. Vil du la bilen og båten stå, kan du sykle til de tre kilometerne inn til byen langs Langedalsvannet og Tingsakerfjorden.

Lillesand ligger sentralt plassert på Sørlandet. Fra Kristiansand og Kjevik flyplass tar det 30 minutter å kjøre til Dyvik hyttefelt. Byer som Grimstad og Arendal ligger også en halvtime unna med bil.

Adkomst/Tomteforhold

Ta av fra E18 ved Gaupemyr-krysset retning Lillesand sentrum. Ta av til venstre når du kommer til Lillesand Senter. Følg Fv420 mot Helldal, og ta av til høyre på Fv237, før du ta veien til venstre på Fv241. Følg Fv241 til endes og du kommer til Dyvik hyttefelt.

Margareth Aa. Jørgensen

Boligkonsulent/byggingeniør

97651311margareth.jorgensen@hellvikhus.no

Kontakt oss

Vi tar kontakt innen kort tid.