PrisFra 2 850 000
Bruksareal total119 m2
Tomtestørrelse450-500 m2
Antall soveplasser4
EnergikarakterC
BoligtypeHytte

Bestill salgsprospekt

X

Jeg godtar lagring og behandling av mine personopplysninger som beskrevet i personvernerklæringen.

Midt i ski-eldoradoet i Slettedalen!

På Minnehaugen i Slettedalen, omtrent 15 kilometer fra Sauda, har vi nå en flott prosjektert hytte til salgs. Hytta ligger omtrent i skiløypa, rett ved fiskevann og midt i spennende turområder.

Slettedalen er et fantastisk område for de som er glade i et aktivt liv nær naturen. Når snøen kommer er det bare å spenne på seg skiene og ta turen ut i den om lag en mil lange lysløypa som ligger bare noen meter fra hytta. På sommeren er det kort vei til fiskeplasser, og badeplasser er det rikelig av.

Området rundt hytta passer veldig godt for barnefamilier. Her er masse aktivitetsmuligheter for både store og små. Du kan trygt slippe barna ut i snøen for å leke og boltre seg, mens du sitter og slapper av i solveggen på hytta.

Totalt er det to mil med oppkjørte skiløyper til fri bruk vinterstid, mens det på sommertid er et hav av turer å velge mellom – med alt fra krevende toppturer til familievennlige viddeturer. Blant annet er veien kort til et av Rogalands høyeste fjell, Kyrkjenuten (1602 moh).

Er du glad i å fiske er det mange ferskvann å velge mellom, vil du heller plukke bær er det store forekomster også av det i umiddelbar nærhet.

Slettedalen er et eldorado for de som er glade i tur, men ønsker en litt mer action i bakken er det omtrent en halvtimes kjøretur til Sauda skisenter. Dette er et veldig flott og populært skianlegg som i 2015 ble kåret til Rogalands beste skianlegg av Stavanger Aftenblads lesere.

I Sauda er det også alle nødvendige butikker, kino, kafé, pub og golfbane. I tillegg har Sauda et nytt badeanlegg, blant annet med oppvarmet utendørs badebasseng.

Hvis ønskelig er det også gode muligheter for utleie av hytter i området!

Visning/befaring gjennomføres etter avtale!

Kontakt oss

Våre kontaktpersoner:

Send forespørsel:

X

Jeg godtar lagring og behandling av mine personopplysninger som beskrevet i personvernerklæringen.

Fant du det du lette etter?

Tusen takk for din tilbakemelding

Vi setter pris på alle tilbakemeldinger, men vennligst ikke skriv inn personlig eller sensitiv informasjon i dette feltet.

Litt om deg ..