Til salgs Agder

Moderne hytte på en solrik og idyllisk tomt med båtplass – Runebergodden i Setesdal

Runebergodden 5, 4741 Byglandsfjord
Priskr 2 190 000
Offentlige omkostningerkr 13 472
Boligtype Innland
Hems/loft Nei
Bruks areal (BRA) 71 m²
Soverom 3
Tomtestørrelse 974 m²

Fasiliteter

  • Balkong/Terrasse
  • Bilvei frem
  • Båtplass
  • Peis/Ildsted
  • Utsikt
  • Fiskemulighet
  • Innlagt strøm
  • Turterreng

Plantegning:

Hytta er en av våre spesialtegnede hyttemodeller. Dette er en moderne fjellhytte som vil appellere til både smaken og lommeboka. Hytta har store glassflater som gir god romfølelse, og som skaper en naturlig nærhet til omgivelsene rundt.

Tomten kan også selges med annen hyttetype fra Hellvik Hus Søgne AS. Flere hytter finner du her!

Populære ferdighytter

Beliggenhet

Runebergodden er et tomtefelt med 11 hyttetomter. Det ligger i fantastiske omgivelser med Byglandsfjorden som nærmeste nabo. Flere av tomtene har flott utsikt over fjorden. Man har også meget gode solforhold.

Med hytte her kan man oppleve det yrende båtlivet som finner sted om sommeren, samtidig som man kan gå lange turer i høyfjellet.

Det er ca. 10 minutter å kjøre til Byglandsfjord. her finner man nærbutikk og restaurant. Dersom man velger adkomst med båt så kan man kjøre rett over fjorden. Det er rikelig aktivitetstilbud på Byglandsfjord med bla. elgsafari og båttur med Bjoren.

Det er ca. 15 minutter å kjøre til Evje sentrum som tilbyr alt av fasiliteter. Det er en rekke aktivitetstilbud for hele familien på Evje også. Her finner man Troll Aktiv som tilbyr rafting, sykling og klatring. Det er også egen klatrepark, Go-cart bane og mineralpark.

Vinterstid kan man kjøre ca. 30 minutter til Høgås. Her har man et lite familieskitrekk, samt et fantastisk løypenett for tur- og langrenn.

Eller er nærmeste alpinbakke Brokke og Bortelid.

Dette er et sted hvor hele familien kan trives!

Tomten:

Romslig tomt på 974 kvm med umiddelbar nærhet til Byglandsfjord. Til hver tomt følger det med båtplass på felles flytebrygge. Tomten ligger fint i terrenget og har gode solforhold. Opparbeidelse av hage og uteareal, herunder beplantning og terrasse, er ikke en del av leveransen.

Ken Morten Egenes

Boligkonsulent/Eiendomsmegler

91 57 34 88ken.morten.egenes@hellvikhus.no

Meld din interesse

Interessert? Ta kontakt!