Pris3 938 500
Bruksareal bolig65 m2
Bruksareal total80 m2
Tomtestørrelse400 m2
Antall soveplasser6
BoligtypeHytte

Bestill salgsprospekt

X

Jeg godtar lagring og behandling av mine personopplysninger som beskrevet i personvernerklæringen.

Beliggenhet

Hyttene vil ligge med fantastisk utsikt til Sandvigen, Seilerhytta, Merdø og begge Torungene og Havsøya. Alle hyttene ligger mot syd.

Generelt

Hyttene vil ligge på Arendals vestkant, med umiddelbar nærhet til byens skjærgård. Grødevigen hyttefelt, et godt etablert hyttefelt med nyere og eldre bebyggelse.

Skulle du ønske å lage din egen fiskesuppe til kvelds så tar det deg ett minutt gange ned til de gråsorte svabergene og havet på utsiden av Galtesund hvor det bugner med fisk og krabber og blåskjell.
Merdøfjorden er kjent for å være fiskerik, og det er svært mye å hente av naturens goder i fjæra på Grødevigen. Arealene som ligger mellom eksisterende hyttefelt og sjøen er regulert som friområde og her er det fri adgang for allmennheten.
Det er ca 4 minutters gangvei til sandstranden i Grødevigen.

Badeplassene med sine mange deilige svarte svaberg ligger ca ett minutts gåtur unna tomtene.
Fra stuevindu, soverom og platting kan du følge med på båttrafikken som pulserer i Arendal. Her kan du se regattaene på Seilerhytta i Arendal fra din egen godstol eller fra plattingen på utsiden.

Tomtene er tilrettelagt med vei, vann, kloakk og strøm.

Igangsetting av byggingarbeid og ferdigstilling av hytten gjøres ihht salgsfremdrift og avtale med utbygger

Adkomst/Tomteforhold

Tomtene ligger i Grødevigen på Hisøya ut mot Merdøfjorden og mot Torungene. Det er kjørevei til døra og parkering på egen tomt.
Fra E 18 ved Harebakken. Følg skilting mot Arendal, kjør riksvei 410 ned til Barbu. Ta deretter inn på riksvei 420 mot Hisøy. Sving til venstre etter Strømbrua. Følg skilting til Kolbjørnsvik og Sandvigen. Ved grendehuset på Sandvigen kjører du inn på Gamle Sandvigveg og følger denne over bakketoppen og ta så til venstre etter 50 meter og følger skiltet til Grødevigen. Ved enden av veien møter du en panoramautsikt over havet og da er du fremme.
Parkering / biloppstillingsplass på egen tomt, leveres gruset.

Det er regulert inn en egen parkeringsplass for hyttegjester i planområdet (ved fv. 212 Trommestadveien).

Privat vei med veirett. Kjøper plikter å delta på vedlikehold/kostnadsbrøk og eventuell senere oppjustering og eventuell senere asfaltering av privat adkomstvei inn i hyttefeltet.

Grunneier i området kan kreve fjerning av trær i feltet slik at alle hytteeiere beholder utsikt og sol.

Planer og tegninger

Kontakt oss

Våre kontaktpersoner:

Send forespørsel:

X

Jeg godtar lagring og behandling av mine personopplysninger som beskrevet i personvernerklæringen.

Fant du det du lette etter?

Tusen takk for din tilbakemelding

Vi setter pris på alle tilbakemeldinger, men vennligst ikke skriv inn personlig eller sensitiv informasjon i dette feltet.

Litt om deg ..