Pris4 790 000
Bruksareal bolig71 m2
Bebygd areal84,4 m2
Tomtestørrelse1802 m2
Antall soveplasser6
BoligtypeHytte

Bestill salgsprospekt

X

Jeg godtar lagring og behandling av mine personopplysninger som beskrevet i personvernerklæringen.

Har du en hyttedrøm i magen som du ønsker å få realisert? Ønske om noe litt utenom det vanlige? Da er dette en mulighet du ikke kan la gå fra deg!
I Dyrnesveien 53 har vi en flott, arkitekttegnet hytte for salg. Tomten ligger i et veldig bratt terreng bestående av fjell med innslag av skog, gress og lyng. Vi har forsøkt å underordne oss dette naturpreget i størst mulig grad, gjennom en enkel, tidløs og god utforming, med god materialbruk av bra kvalitet, som også gir fine og naturlige fargevalg i hytta.

For å legge seg lavest mulig i terrenget og situasjonen har vi lagt hytten på to nivåer, med et saltak som følger terrengfallet / skråningen med samme vinkel, og dermed også tar den utfordrende og bratte situasjonen på en optimal måte.

Hovedplan har to nivåforskjeller, og inneholder entre, to soverom, bad/vask og en fin og praktisk åpen stue-/kjøkkenløsning. Det er lagt stor vekt på et romslig oppholdsareal på hovedplanet, med direkte utgang til romslig terrasse. Her får du naturen rett inn i stuen med store, flotte panoramavinduer i hele fasaden!

De ulike planløsningene vil gi ulike innhold (se plantegninger). På hemsen finner du oppholdsrom, lagringsplass og/eller soveplass.

  • Nøkkelferdig
  • Meget høy standard
  • Nydelig utsikt
  • 30 meter med egen strandlinje
  • Skjermet
  • Stor tomt
  • Mulighet for egen brygge med båthus
  • Slipper kø
 
Ta kontakt om du ønsker mer informasjon.

Planer og fasader

Kontakt oss

Våre kontaktpersoner:

Send forespørsel:

X

Jeg godtar lagring og behandling av mine personopplysninger som beskrevet i personvernerklæringen.

Fant du det du lette etter?

Tusen takk for din tilbakemelding

Vi setter pris på alle tilbakemeldinger, men vennligst ikke skriv inn personlig eller sensitiv informasjon i dette feltet.

Litt om deg ..