Pris4 550 000
Bruksareal bolig80 m2
Tomtestørrelse704 m2
Antall soveplasser8
BoligtypeHytte

Bestill salgsprospekt

X

Jeg godtar lagring og behandling av mine personopplysninger som beskrevet i personvernerklæringen.

Fasiliteter

  • Bilvei frem
  • Offentlig vann/kloakk
  • Fiskemulighet
  • Innlagt strøm
  • Innlagt vann
  • Turterreng

Brekkekjær er et unikt område med sjønær idyll. Her kan du skaffe deg en spennende, fleksibel og funksjonell fritidsbolig der du kommer tett på naturen i et sjønært område ytterst på Justøya, nær Blindleia. Mellom gamle eiketrær og lyng, i et kystnært område i Brekkestø ved Lillesand har vi nå for salg en prosjektert hytte. Hytta har gode solforhold og er lunt plassert i et naturskjønt område med kort avstand til Brekkestø og Skagerrak.

Hytta inneholder stue og åpen kjøkkenløsning, 2 soverom, bad, bod og gang.
Loft: 2 soverom og hems.

Den store takhøyden og glassfasaden mot naturen gjør at hovedhytta virker stor, luftig og romslig. Samtidig gir den gode sofakroken og peisen en lun og varm følelse til de deilige høstkveldene når den første nattefrosten kommer krypende. Hovedhyttas store glassfasade tar vare på dagslyset og løser opp skillet mellom ute og inne. Når man åpner skyvedøren føler man at hytta er en forlengelse av den vakre sørlandsnaturen. Når man stenger døren kan den fungere som en passiv solfanger for oppvarming. Inntrukket fasade og overdekket areal gir ly for været og fin variasjon i fasadeuttrykket. Hovedfunksjoner er lagt på ett plan, og gir universell tilgjengelighet.

Farger og materialer.
Det blankskurte svaberget, vakkert i grått, fargesjateringer i gul mose, iblandet hvite svaiende blomster mot grønne blader, trær og gress. De røde, de hvite og de gule husene. Vakkert tilpasset til naturen og byggetradisjoner i Brekkestø. Fritidsboligene bygges i tre som grånes som svabergene og knausene. Naturens varme farger hentes inn i elementer i fasader.

Utegulv kan være tre som dekket på en båt, eller i naturstein, en forlengelse av svaberg. Spenn seil imellom hovedhytte og anneks, mens du kjenner sjøbrisen og føl at du er på sjøen. Eller bygg en pergola av tre med spiler og føl at du er i ett med landskapet og søk ly under tretoppene. Alt i naturlige materieler og farger. Din drøm, et sted å nyte livet.

Annonsert pris er basert på SSB’s prisindeks for Enebolig av tre, byggearbeid unntatt stein-, jord og sementarbeid pr april 2020.

Kontakt oss

Våre kontaktpersoner:

Send forespørsel:

X

Jeg godtar lagring og behandling av mine personopplysninger som beskrevet i personvernerklæringen.

Fant du det du lette etter?

Tusen takk for din tilbakemelding

Vi setter pris på alle tilbakemeldinger, men vennligst ikke skriv inn personlig eller sensitiv informasjon i dette feltet.

Litt om deg ..