Midt i ski-eldoradoet i Slettedalen

På Minnehaugen i Slettedalen omtrent 15 kilometer fra Sauda har vi nå to flotte prosjekterte hytter til salgs. Hyttene har kort vei til både skiløype, fiskevann og oppmerkede turområder.

Slettedalen er et fantastisk område for de som er glade i et aktivt liv nær naturen. Når snøen kommer er det bare å spenne på seg skiene og gå ut i den om lag en mil lange lysløypa som ligger bare noen meter i fra hytta, og om sommeren er det kort vei til fiskeplasser hvor det bare er å slippe sluken uti. Badeplasser er det rikelig med, det samme gjelder akebakker.

Området rundt hytta passer veldig godt for barnefamilier med masse aktivitetsmuligheter for både store og små. Her kan en trygt slippe barna ut i snøen hvor de kan leke og boltre seg, mens du sitter og slapper av i solveggen på hytta.

Totalt er det 2 mil med oppkjørte skiløyper til fri bruk vinterstid, mens det på sommertid er et mange turer å velge mellom, med alt fra krevende toppturer til familievennlige viddeturer. Blant annet er veien kort til et av Rogalands høyeste fjell, Kyrkjenuten (1602 moh).

Er du glad i å fiske er det mange ferskvann å velge mellom, vil du heller plukke bær er det store forekomster også av det i nærheten.

Slettedalen er et eldorado for de som er glade i tur, men ønsker en litt mer action i bakken er det omtrent en halvtimes kjøretur til Sauda skisenter. Dette er et veldig flott og populært skianlegg som i 2015 ble kåret til Rogalands beste skianlegg av Stavanger Aftenblads lesere.

I Sauda er det også alle nødvendige butikker, kino, kafé, pub og golfbane. I tillegg har Sauda et nytt badeanlegg, blant annet med oppvarmet utendørs badebasseng.

Hvis ønskelig er det også gode muligheter for utleie av hytter i området.

BESKRIVELSE

Vi i Hellvik Hus har bygget en hytte på dette området allerede. De prosjekterte hyttene bygges likt som denne. Foruten denne vil det ikke komme flere hytter rundt.

Priser:

Hytte 2 : kr 2 890 000 inkl. tomt

Hytte 3 : kr 2 990 000 inkl. tomt
+ omkostninger. 2,5%b av 390000/450000.

Ved hurtig avgjørelse kan en av hyttene stå klar til sommeren 2018. Visning/befaring gjennomføres etter avtale.

Fasiliteter

 • Alpinanlegg
 • Balkong/Terrasse
 • Bilvei frem
 • Garasje/P-plass
 • Golfbane
 • Peis/Ildsted
 • Utsikt
 • Fiskemulighet
 • Innlagt strøm
 • Innlagt vann
 • Turterreng

Plantegninger

Fasader

STANDARD

De prosjekterte hyttene som er til salgs er veldig flotte og holder en høy standard over to etasjer, med romslig stue- og kjøkkenløsning, fire soverom, godt med bodplass, bad og badstue, i tillegg til terrasse. Hvis ønskelig er det mulighet for både mye egeninnsats og individuelle tilpasninger, som kjøkken- og baderoms-innredning, parkett og lignende.

 

Det er flere hyttetun i området, men disse er spredt rundt og fint plassert i terrenget uten være for mange eller plassert for tett opp i hverandre.

ADKOMST/TOMTEFORHOLD

Fra Sauda kjører en mot Breiborg/Røldal. Etter omtrent 14 kilometer holder en til venstre ved skilt til Slettedalen. Med det samme stigningen på vegen er slutt, like før den store parkeringsplassen, ser du den første av tre hytter på høyre hånd, omtrent 50 meter fra vegen.

Du kan kjøre helt fram til tomtene på sommerstid, om vinteren parkerer du ved hovedvegen og krysser lysløypa på vei bort.

Areal per tomt er 450-500 m². Begge grenser til friareal på to eller tre sider. Dette sikrer at hyttene ligger luftig til, med fri sikt framover.

Ta kontakt

Ivar Johannes Handeland
Ivar Johannes Handeland
Boligkonsulent
+47 47906276Send e-post
X
Send e-post til Ivar Johannes Handeland
Boligkonsulent

Retningslinjene kan leses ved å gå til:

Hellvik Hus – Personvernerklæring (åpnes i nytt vindu)

MELD DIN INTERESSE HER

Registrer din interesse så vil du bli kontaktet i løpet av kort tid.

Retningslinjene kan leses ved å gå til:

Hellvik Hus – Personvernerklæring (åpnes i nytt vindu)