• Pris:Fra Fra 4 092 000,-,-
  • Hyttetype:Funkis hytte, Funkishytte, Hytte ved sjøen
  • Tomteareal:704 m2
  • Fylke:Vest Agder

Bestill salgsprospekt

Retningslinjene kan leses ved å gå til:

Hellvik Hus – Personvernerklæring (åpnes i nytt vindu)

Området

Beliggenhet
Brekkekjær er et unikt område med sjønær idyll. Her kan du skaffe deg en spennende, fleksibel og funksjonell fritidsbolig der du kommer tett på naturen i et sjønært område ytterst på Justøya, nær Blindleia. Mellom gamle eiketrær og lyng, i et kystnært område i Brekkestø ved Lillesand har vi nå for salg en prosjektert hytte. Hytta har gode solforhold og er lunt plassert i et naturskjønt område med kort avstand til Brekkestø og Skagerrak. I Brekkestø finner du sommerbutikk, kiosk og drivstoffylling. Idyllisk innaskjærs båtlei til Blindleia og Lillesand sentrum. Nærområdene byr på fine og varierte turmuligheter både til fots og på sykkel. Det vil bli lagt vekt på å ivareta topografien i områet slik at hyttene blir liggende mest mulig i urørt terreng, og på den måten ivareta de fine variasjonene ved den enkelte tomt. Her er det mulighet til å få seg en fritidsbolig i et fantastisk område med bade- og fiskemuligheter. Sjønær idyll, rett ved historiske Brekkestø. Et sted å nyte livet med late dager, en god latter og godt selskap.

Generelt
Anneks inntil 15 m² kan bygges i tillegg til hovedhytten. Båtplass kan leies.

Adkomst/Tomteforhold
Parkering på egen tomt.

Brekkekjærhaven
Det gamle hovedhuset på Brekkekjær pensjonat er under restaurering og skal inneholde cafe og bolig. Det vil opparbeides en hyggelig have med aktiviteter til glede for området og tilreisende og legges til rette for mulighet for leiel av selskapslokale.
Mer informasjon om området på www.brekkekjaer.no

Standard

Tomtene blir tilkoblet offentlig vann og avløp. Området blir opparbeidet med tanke på helårsbruk. Veien er privat og vedlikeholdes av hytteeierne i fellesskap. Fiber og internett.

Se vedlagt nøkkelferdig leveransebeskrivelse.

Hytten

Innhold
Hovedhytte med stue og åpen kjøkkenløsning, 2 soverom, bad, bod og gang.
Loft: 2 soverom og hems.

Den store takhøyden og glassfasaden mot naturen gjør at hovedhytta virker stor, luftig og romslig. Samtidig gir den gode sofakroken og peisen en lun og varm følelse til de deilige høstkveldene når den første nattefrosten kommer krypende. Hovedhyttas store glassfasade tar vare på dagslyset og løser opp skillet mellom ute og inne. Når man åpner skyvedøren føler man at hytta er en forlengelse av den vakre sørlandsnaturen. Når man stenger døren kan den fungere som en passiv solfanger for oppvarming. Inntrukket fasade og overdekket areal gir ly for været og fin variasjon i fasadeuttrykket. Hovedfunksjoner er lagt på ett plan, og gir universell tilgjengelighet.

.

 

Farger og materialer.
Det blankskurte svaberget, vakkert i grått, fargesjateringer i gul mose, iblandet hvite svaiende blomster mot grønne blader, trær og gress. De røde, de hvite og de gule husene. Vakkert tilpasset til naturen og byggetradisjoner i Brekkestø. Fritidsboligene bygges i tre som grånes som svabergene og knausene. Naturens varme farger hentes inn i elementer i fasader.

Utegulv kan være tre som dekket på en båt, eller i naturstein, en forlengelse av svaberg. Spenn seil imellom hovedhytte og anneks, mens du kjenner sjøbrisen og føl at du er på sjøen. Eller bygg en pergola av tre med spiler og føl at du er i ett med landskapet og søk ly under tretoppene. Alt i naturlige materieler og farger. Din drøm, et sted å nyte livet.

Annonsert pris er basert på SSB’s prisindeks for Enebolig av tre, byggearbeid unntatt stein-, jord og sementarbeid pr februar 2019. Ved kjøp vil pris bli justert i forhold til utvikling i prisindeks

 

 

Ta kontakt

Fredrik Ihlen
Fredrik Ihlen
Boligkonsulent
+47 46630016Send e-post
X
Send e-post til Fredrik Ihlen
Boligkonsulent

Retningslinjene kan leses ved å gå til:

Hellvik Hus – Personvernerklæring (åpnes i nytt vindu)

MELD DIN INTERESSE HER

Registrer din interesse så vil du bli kontaktet i løpet av kort tid.

Retningslinjene kan leses ved å gå til:

Hellvik Hus – Personvernerklæring (åpnes i nytt vindu)