Hovden Sør/Hoslemo – Bykle

Her har vi 10 store og solrike hyttetomter midt i fjellheimen – Hoslemo hyttegrend!

SE TOMTER OG PRISER HER!

Naturopplevelser

Nærområdet byr på fantastisk turterreng og oppkjørte langrennsløyper like ved tomtene. Det er gode solforhold og flott utsikt mot fjellheimen. 

Hovden

Opplev Hovden sentrum med alpinsenter, butikker, kafeer og badeland – bare en 15 minutters kjøretur unna. Du finner også golfbane bare noen minutters kjøring unna.

Mange hyttetyper

Vi har hyttemodeller til alle formål. Det er mulig å gjøre endringer på hyttemodellene vi tilbyr, eller vi tegner spesialhytter.  Du bestemmer selv hvilken hytte du vil ha på din tomt.

Vi har nå gleden av å presentere Hoslemo hyttegrend i Bykle kommune. Her får du 10 store og solrike hyttetomter å velge mellom midt i fjellheimen. Tomtene er romslige, og varierer i størrelse fra 1100 til 1620 m2.

«Et nydelig hyttetomtefelt i naturskjønne omgivelser. Nærområdet byr på fantastisk turterreng og oppkjørte langrennsløyper like ved tomtene.«

Tomtene selges med byggeklausul til Hellvik Hus Søgne AS. Vi har hyttemodeller til alle formål. Det er mulig å gjøre endringer på hyttene slik at de passer perfekt til dine ønsker og behov. Vi kan også tegne spesialhytter. 

Antall enheter10
PrisnivåFra kr 650 000
Tomtestørrelse1100 – 1620 m2

Adkomst

Fra Sør, følg Riksveg 9 opp mot Hovden. Ca 15 min før Hovden, i det man ankommer Hoslemo tar man innkjørselen mot Hoslemo Hyttegrend. Her følger man veien oppover til man ankommer tomteområdet. Det vil bli skiltet både ved Riksveg 9 og ved selve tomtefeltet.

Generelt

Vil du på visning?

Grunneier opparbeider vei til tomtegrensa. 

Det er privat VA-anlegg (sameie) som er tilknyttet offentlig vann og kloakk. Kjøper må selv bekoste tilkobling fra avstikk og inn til sin tomt. Mer info fås ved henvendelse.

Det er privat vei opp til hyttefeltet med avtale om brøyting av denne for kr 4700 pr. år (pris 2022).   

Det er også pliktig medlemsskap i Hoslemo Hyttegrend velforening, kr 1000 pr. år. Dette inkluderer løypeavgift (kr 650).

Tomteområdet ligger i et område med villrein. Det er derfor ikke mulig å bygge i kalvingstida til reinen. Dette gjelder i deler av mai og juni. 

Ta kontakt

Fredrik Ihlen

Boligkonsulent

46630016fredrik.ihlen@hellvikhus.no