Hjem

Ringerike

Velkommen til Hellvik Hus Ringerike

Kontakt oss

Velkommen til Hellvik Hus Ringerike, RingeriksHus!

Åpningstider: Mandag til fredag 08:00 – 16:00

Om oss

RingeriksHus as er en av forhandlerne i Hellvik Hus-kjeden. Våre produkter og tjenester omfatter salg og oppføring av hus og hytter samt rene byggmestertjenester i kommunene Hole, Ringerike, Jevnaker og Krødsherad.

Kontakt oss

Vi hjelper deg gjerne!

RingeriksHus as ble startet opp i 2006 med navnet Snekker Anders as. Etter å ha vært medlem i en annen huskjede siden den gang, valgte vi i august i 2015 å bli en del av Hellvik Hus-kjeden. Det med bakgrunn i at vi mener Hellvik-husene er av en spesielt god teknisk kvalitet, samtidig som de innredningsmessig er utformet med tanke på trivsel og høy bokvalitet.

Hellvik Hus-kjedens felles motto er “Bygg med glede”, og vi i RingeriksHus legger derfor stor vekt på at du som kunde skal oppleve byggeprosessen som trygg, positiv og uproblematisk. Vi har kompetansen og erfaringen, og velger du et Hellvik Hus med oss som din profesjonelle partner når du skal bygge, så er du sikret kvalitet fra første stund!

Velkommen innom Hellvik Hus Ringerike for en hyggelig boligprat!

Vi betjener følgende kommuner: Ringerike, Hole, Krødsherad, Jevnaker, Lillestrøm, Rælingen, Nittedal, Lørenskog, Gjerdrum, Ullensaker, Nannestad, Lunner, Gran, Søndre Land og Hurdal.

Populære ferdighytter

Ansatte

Berit Storvoll

Boligkonsulent

Anders Hval

Daglig leder og byggeleder

Tom Johannesen

Teknisk tegner

Jan Solberg

Sivilingeniør, bygg